با خواب به جنگ این بیماری ها بروید...
به گزارش وبلاگ بهسا، هنگام بیماری استراحت کافی داشته باشید، زیرا این امر باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و تسریع در بهبود بیماری می گردد.

به گزارش وبلاگ بهسا به نقل از خبرگزاری صداوسیما، در بسیاری از موارد، پزشک از بیمار می خواهد در طول بیماری در رختخواب بماند، زیرا بیماری هایی وجود دارد که برای تسریع بهبودی به خواب و استراحت نیاز دارد.
در این گزارش مهمترین بیماری هایی که برای غلبه بر آن ها به خواب نیاز دارید معرفی می شوند:
آنفلوانزا
هنگام ابتلا به آنفلوانزا توصیه می گردد به اندازه کافی بخوابید و استراحت کنید، زیرا داشتن فعالیت منجر به ترشح هورمون هایی مانند کورتیزول در بدن می گردد سیستم ایمنی را تضعیف نموده و بر سلول های سفید خون تأثیر منفی می گذارد.
در هنگام آنفلوانزا، سیستم ایمنی بدن باید تمام کوشش و انرژی خود را برای مبارزه با بیماری راهنمایی کند؛ بنابراین هر نوع خستگی دیگر بر روی بدن یا عفونت، نیاز به فعالیت بیشتری از سیستم ایمنی بدن دارد که فرایند بیماری را طولانی می نماید و می تواند عوارضی ایجاد کند.
به طور کلی، هر بیماری مرتبط با سیستم ایمنی بدن در طول دوره درمان به استراحت کامل نیاز دارد.
سردرد شدید
در نتیجه استرس شدید و خوب نخوابیدن، بسیاری از افراد می توانند سردرد های شدید و بعلاوه سرگیجه و عدم تعادل را احساس نمایند.
در این حالت، برترین راه چاره استراحت و خواب است که بدن برای از بین بردن سردرد های شدید به آن نیاز دارد.
خوابیدن برای بعضی از افراد دارای سردرد ممکن است سخت باشد، بنابراین می توانید یک فنجان انیسون یا نعناع یا یک لیوان شیر گرم بنوشید، این نوشیدنی ها به آرامش اعصاب و خواب سریع یاری می نماید.
اما باید مراقب باشید که زیاد نخوابید، زیرا می تواند اثرات منفی بر بدن و سلامتی داشته باشد. مدت خواب مناسب 7 تا 8 ساعت است.
کمر، شانه و گردن درد
هنگام درد از ناحیه کمر، گردن یا شانه، بدن برای کاهش فشار بر روی آن به استراحت نیاز دارد؛ بنابراین خواب یک راه چاره مناسب برای تسکین این علائم است.
اما باید به موقعیت های خواب صحیح پایبند باشید، زیرا بعضی از موقعیت ها می توانند درد را افزایش دهند.
اگر کمردرد وجود دارد، برای کاهش مسائل تاندون توصیه می گردد که پشت خود را با یک بالش کوچک در زیر لگن پر کنید، اما اگر ترجیح می دهید یک طرف بخوابی، بالش باید بین پا ها قرار گیرد.
گردن درد هم نیاز به خوابیدن به پشت با استفاده از بالش طبی در ارتفاع مناسب دارد و قرار دادن بالش در زیر بازو ها هم ترجیح داده می گردد.
بعلاوه خوابیدن به پشت در صورت احساس درد در شانه ها، با بالش زیر سر توصیه می گردد و نباید روی شکم یا شانه آسیب دیده بخوابید.
درد پا
درد پا می تواند به علت افزایش وزن و فشار بیش از حد به مفاصل برای مدت طولانی بدون استراحت رخ دهد.
برترین چیز در این مشکل این است که روی تشک با یک بالش زیر پا ها دراز بکشید، این امر تسکین درد را تضمین می نماید، به خصوص اگر همراه با تورم باشد.
به طور کلی، خواب برای همه درد بدن تسکین دهنده محسوب می گردد، به شرط آنکه به روشی طبیعی و بدون استفاده از دارو های خواب آور باشد.
دیابت
خواب برای بیماران دیابتی از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا کمبود خواب باعث افزایش سطح هموگلوبین و در نتیجه کنترل قند خون می گردد.
در عین حال، خواب طولانی مدت توصیه نمی گردد، اما باید خواب منظم و میانه باشد تا از حفظ سطح قند اطمینان حاصل گردد.
بیماری های فشار و قلب
بین کمبود خواب و فشار خون بالا و بعلاوه بیماری های قلبی رابطه شدیدی وجود دارد، زیرا خواب خوب باعث فعال شدن بافت های بدن می گردد تا مواد زائد به خصوص بافت های قلب و عروق خونی را بهتر دفع کند.
خواب بعلاوه به افزایش توانایی بدن در دفع مواد زائد بیوشیمیایی از مواد غذایی، به ویژه غذا های چرب، که باعث مقادیر بالای کلسترول مضر در خون و در نتیجه فشار خون بالا می گردد، یاری می نماید.
خواب بعلاوه باعث آرامش شبکه خون و محافظت از آن در برابر تنش و اسپاسم می گردد و در نتیجه جریان خون بهتر در بدن را تضمین می نماید.
منبع: جام جم آنلاین