در های مرکز قدیم عربستان به روی گردشگران باز شد

به گزارش وبلاگ بهسا، عربستان سعودی برای نخستین بار در یک دهه گذشته، در های درعیه را به روی عموم بازگشایی کرد. دِرعیّه شهری در عربستان سعودی، مرکز شهرستان درعیه که در شمال غربی ریاض قرار گرفته، از سال 1744 تا 1818 میلادی مرکز نخستین دودمان و اقامتگاه اصلی خاندان سعود بود که به وسیله ابراهیم محمد علی پاشا در سال 1818 این شهر ویران شد.

در های مرکز قدیم عربستان به روی گردشگران باز شد

به گزارش وبلاگ بهسا، مرکز بازسازی شده مرکز قدیمی پادشاهی عربستان سعودی با قدمتی چندهزار ساله، از این هفته پذیرای بازدیدنمایندگان خواهد بود. از سال 2010 که این بنا در لیست یونسکو نهاده شد، این نخستین بار است که در های آن به روی عموم گگردده می گردد.

این مرکز تاریخی در 10 سال گذشته بازسازی و بازسازی، و برای ورود و بازدید گردشگران آماده شد. این سایت واقع در الطریف با قدمتی چندهزار ساله که در میراث جهانی یونسکو ثبت شده است، به طرز گسترده ای، زادگاه پادشاهی عربستان سعودی در نظر گرفته می گردد.

بعضی از برترین نمونه ها از معماری سنتی نجدی در عربستان، از جمله یک قصر بازسازی شده که خانه اصلی خانواده آل سعود بوده است، در منطقه تاریخی درعیه واقع شده اند.

نمایشگاه اسب عربی، مکان هایی برای نوشیدن قهوه سنتی، و کارگاه خوشنویسی هم در این مکان برپا شده است و قرار است به زودی از تقویم کامل رویداد ها برای فصل زمستان رونمایی گردد.

تراس بوجیری نیز رسما به روی عموم باز خواهد شد و قرار است به یکی از برجسته ترین مقاصد غذاخوری لوکس در عربستان سعودی تبدیل گردد.

برنامه ها برای توسعه درعیه همچنان ادامه خواهد داشت و افتتاح چند هتل مجلل در این مکان تاریخی نیز پیش بینی شده است که هدف آن ها جذب بیش از 30 میلیون بازدیدنماینده سالانه تا سال 2030 است.

احمد الخطیب، وزیر گردشگری عربستان سعودی این محل را به مثابه بخشی از بیست و دومین نشست جهانی شورای جهانی سفر و گردشگری افتتاح کرد.

جولیا سیمپسون، مدیر اجرایی شورای جهانی سفر و گردشگری (WTTC)، و سایر نمایندگان منتخب، در مراسم افتتاحیه این مکان تاریخی شرکت کردند.

این رویداد سالانه سفر و گردشگری در ریاض برگزار می گردد و نخستین بار است که عربستان سعودی آن را میزبانی می نماید. پیش بینی می گردد که بیش از سه هزار راهنما و متخصص گردشگری در این مراسم شرکت نمایند.

منبع: فرارو

به "در های مرکز قدیم عربستان به روی گردشگران باز شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در های مرکز قدیم عربستان به روی گردشگران باز شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید